Het Huis voor uw Vakanties in Costa Brava

Attracties aan de Costa Brava

Cap de Creus natuurpark is een uniek reservaat in Spanje, u vindt hier land en zee op hetzelfde moment en het is het grootste onbewoonde gebied in het Spaanse Middellandse Zeegebied. De rotsen strekken zich uit naar de kust en u vindt hier overal klein, verborgen baaien. Het bergachtige eiland, de eilanden in de omgeving en de zeelijn heeft zeer zeldzame dieren als inwoner. Dit park is een waar paradijs voor de wandelaars, scuba duikers en vogelspotters.

Empuries Archeologische bezienswaardigheid, het Middellandse Zeegebied staat vol met overblijfselen van bouwwerken uit de Romeinse- en Griekse oudheid. In de omgeving van de zomerresortstad L’Escala langs de kust vindt u gigantische ruïnes waar u zult zien waar de oude markt was, de agora en het heilige gebied waar de tempels stonden. Het plaatselijke museum laat de reproducties zien van de meest waardevolle vondsten, deze worden nog steeds bewaard in Barcelona en Girona.

Cap Roig Botanische tuinen vindt u in Figueres, de geboorteplaats van de schilder. Het museum laat de grootste collectie van zijn werk zien en het is het populairste museum in Spanje. Dankzij het unieke ontwerp is het museum een Dali creatie op zich, u treft hier meer dan 4000 originele stukken van Dali aan. Artworks heeft bizarre beeldhouwwerken en beelden, dit is een bijzondere dag voor iedereen. Naast het uitgebreide kunstwerk assortiment, heeft het museum een winkel, waar u exclusieve items aantreft voor de verkoop, gerelateerd aan Dali’s kunstwerken.