Het Huis voor uw Vakanties in Costa Brava

Omgeving van Empuriabrava

Empuriabrava is de perfecte vakantiebestemming voor sportliefhebbers en toeristen die op zoek zijn naar ontspanning. Hobbyzeilers en professionele schippers vinden hier de ideale watersportvakantie. Het resort bied talloze attracties, mooie baaien en stranden op Costa Brava. Een van de beroemdste zandstranden is Platja d'Empúriabrava. De twee natuurreservaten in de omgeving van het resort is een bezoek waard. Het Aiguamolls de l'Empord is één van de indrukwekkendste natuurreservaten, met de diverse bloemen en dieren.

Het is heel bijzonder dat u de zeldzame watervogels kunt spotten en bewonderen, terwijl u geniet van een wandeling door het natuurreservaat. Bezoek het reservaat, deze onvergetelijke dag zal zowel de ouders als de kinderen heel veel plezier bezorgen. De duinen zijn het natuurlijke wonder van dit reservaat.

U kunt hier midden in de natuur uitgebreide fietsroutes verwachten. Een tocht door de schilderachtige weides en moeraslandschap staan garant voor een geweldige ervaring, terwijl u geniet van de rust van de locatie. Ten noorden van Empuriabrava en de baai van Rosas ligt het Cap de Creus natuurpark, met de indrukwekkende beboste heuvels en rotsformaties.

De regio achter Empuriabrava is een belangrijke wijnstreek, hier vindt u geweldige wijnen.