Het Huis voor uw Vakanties in Costa Brava

Welkom in Castelló d'Empúries

Castelló d'Empúries ligt aan de Golf van Rosas, aan de Costa Brava, Catalonia. Het werkt inspirerend voor de liefhebbers van kunst en cultuur en het is ideaal voor mensen die van strand, zon en sport houden, of gewoon genieten willen van een schitterende natuur.

Het comfortabele appartement ligt in het Castelló d'Empúries vakantieresort. Het ligt 200 meter van het stadscentrum, 500 meter van de supermarkt, 1 km van het busstation, 4 km van het zandstrand, 15 km van de treinstation. Het hele stadslandschap is zeer opmerkelijk. De Santa-Maria kerk uit de 14e eeuw, wordt als een historisch monument beschouwd, net zo indrukwekkend als het stadshuis, de stadspoort in het centrum uit de 11e eeuw, de Pont Vell brug, de Lonja de Mar goederenmarkt, het Santa Clara klooster uit de 11e eeuw en het stadshuis.

De mooie stranden wachten hier op u, evenals gezellige restaurants, bars en cafés, hier kunt u de plaatselijke specialiteiten vinden en proeven. De plaats biedt talloze ontspannende activiteiten en u vindt hier een actief nachtleven. Een bezoek brengen aan het Aiguamolls de L’Empordá natuurreservaat is absoluut de moeite waard. U vindt hier een grote diversiteit aan flora en fauna en het ligt op een zeer toegankelijk locatie.