Het Huis voor uw Vakanties in Costa Brava

Welkom in Empuriabrava

Empuriabrava is een populair vakantieresort aan de Spaanse Costa Brava en de ideale bestemming voor hobby zeilers en ervaren schippers. Het vakantiehuis ligt in Empuriabrava, Costa Brava, Catalonia. De afgezonderde accommodatie ligt op 1,5 km van het zandstrand en de stad, 0,6 km van het busstation en de supermarkt, 20 km van het treinstation. Empuriabrava wordt ook wel het Miami van Europa genoemd.

Het is een van de grootste jachthavens in Europa, met exact 5000 aanlegsteigers en 30 km aan bevaarbare kanalen. Het is een vertrekpunt om rond te varen en voor talloze zeiltochten. In Empuriabrava vindt u alles wat u wenst: winkels, kapper, bakkerij, restaurants en bars, bootverhuur, zeil- en duikscholen etc.

U kunt heerlijk wandelen op de promenade van Empuriabrava of u kunt een gezellige avond doorbrengen tijdens een unieke zonsondergang. Tijdens de avonduren kunt u bijkomen in een van de talloze restaurants of bars en kunt u bijpraten met uw vrienden en familie, u kunt hier ook gewoon heerlijk ontspannen.